Verenigingen

Ronald Haverkamp opent zondag Rhedense Dweildag

Foto: Pixabay

Aan de dweildag werken mee: “Pretband 100%” uit Warnsveld, “De Onbekend Band” uit de regio, Dweilorkest “Noot Zat” uit Dreumel, Muziekmakerij ”De Vôlle Blaos” uit Nijmegen, “De Alles Went Band” uit Doetinchem en “Dweilorkest 94½” uit Rheden.

En op het laatste moment heeft de organisatie ook  De Duitekluiters uit Arnhem weten te strikken.

Om 13.00 uur zal het evenement worden geopend in aanwezigheid van wethouder Ronald Haverkamp.

Foto: Anne Bruger / Rhedense Dweildag

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten