Streeknieuws

Openluchtzwembad Rheden extra open vanwege hitte

Openluchtzwembad Rheden. Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

RHEDEN – Door het tropische weer was het openluchtzwembad aan de IJsselsingel in Rheden woensdag en donderdag extra lang open.

Voor het zwembad begint normaal gesproken pas vanaf zaterdag 8 juli het hoogseizoen, maar door de hitte was besloten om deze twee dagen extra lang open te zijn.

Het zwembad was op beide dagen open van 07.00 tot 19.00 uur.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten