Streeknieuws

Wat is het heet! Tropenrooster op Titus Brandsma in Velp

Foto: Pixabay

VELP – De leerlingen van de middelbare school Titus Brandsma in Velp krijgen woensdag en donderdag kortere lessen. De school heeft een tropenrooster ingevoerd door de hitte deze week.

Al de hele week is het tropisch warm en woensdag en donderdag zijn de warmste dagen van de week.

‘Na twee tropische dagen, warmt ook ons gebouw wel op. Met nog twee tropische dagen in het vooruitzicht, hebben we daarom besloten dat woensdag 21 en donderdag 22 juni alle lessen verkort zijn’, meldt de school op Facebook.

Worden er op jouw school ook maatregelen genomen? Laat het ons weten via redactie@studiorheden.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten