Streeknieuws

Politie achtervolgt bromfietser tot in supermarkt

Foto: Facebook politie Doesburg

DOESBURG – Een achtervolging van een bromfietser in Doesburg eindigde woensdagmiddag in een supermarkt. Daar werd hij met behulp van omstanders door agenten aangehouden.

De politie hield een verkeerscontrole op de Turhaven en in centrum moest de bromfietser van een agent op een motor stoppen. De bromfietser was dat niet van plan en ging ervandoor.

Bij de Kloostertuin stapte de bestuurder van zijn bromfiets af en rende dwars door de supermarkt. Omstanders hielpen de politie om de man te stoppen en kort daarna kon hij worden aangehouden. Hij kreeg drie bekeuringen, onder meer voor het negeren van een stopteken.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten