Verenigingen

Therapeute geeft oefentherapie aan ouderen

Foto: Ons Raadhuis

VELP – Oefentherapeute  Jacqueline van Baars geeft op donderdag 29 juni een presentatie over wat haar vak. Ze vertelt hoe oudere mensen makkelijker kunnen functioneren in het dagelijks bewegen.

Oefentherapie Cesar/Mensendieck is een houdings- en bewegingsleer waarbij u leert uw spieren en gewrichten optimaal te gebruiken in het dagelijks bewegen.

Tijdens deze interactieve bijeenkomst krijgt u veel tips over hoe je beweegt in het dagelijkse leven als je 55+ bent. De lezing is van 14.00 tot 15.30 uur in Ons Raadhuis aan de Nieuwstraat 1 in Velp. Aanmelden kan op www.onsraadhuis.com.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten