Cross-Duathlon wedstrijd rondom Kasteel Rosendael

Foto: Pixabay

VELP – De Posbank in Velp is op zaterdag 30 september wederom de uitvalsbasis voor een spectaculaire cross-duathlon. Het parcours (geheel offroad) bestaat uit hardlopen en mountainbiken.

Inschrijven voor de 4e editie van dit multisport-evenement kan vanaf vandaag. Dit kan via de website Posbankcrossduathlon.nl. In totaal kunnen zich 300 recreatieve deelnemers maar ook topatleten inschrijven.

Het parcours ligt rondom Landgoed en Kasteel Rosendael, Emma Piramide en het Rozendaalse Veld.

De pittige ‘Lange afstand’ bestaat uit 7km hardlopen, 21km mountainbiken en 3km hardlopen. De ‘Korte afstand’ bestaat uit 4,5km hardlopen, 10km mountainbiken en 2km hardlopen. Je kunt de afstanden individueel of als duo volbrengen. Bij deelname als duo neemt één iemand beide looponderdelen voor zijn rekening en de ander het mountainbiken.