Verenigingen

Zwemclub Pfc Rheden organiseert zwemvierdaagse

Openluchtzwembad Rheden. Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

RHEDEN – Zwemvereniging Pfc Rheden organiseert ook dit jaar weer een jaarlijkse zwemvierdaagse in het buitenbad aan de IJsselsingel 7 in Rheden. De zwemvierdaagse wordt gehouden van maandag 3 tot met vrijdag 7 juli .

Men kan kiezen voor 250 of de 500 meter. Elke avond kan er gezwommen worden van 18.00 tot 20.00 uur.

Op de woensdag mag je ook verkleed mee zwemmen. Wil je meedoen, denk er dan aan, een zwemdiploma is verplicht! En aan het einde van de week krijgt iedereen een medaille van PFC Rheden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten