Streeknieuws

Action in Velp tijdelijk ontruimd na vondst verdachte spullen

Foto: Omroep Gelderland

VELP – In Velp is dinsdagmiddag een winkel aan Den Heuvel, nabij de Hoofdstraat, korte tijd ontruimd geweest na de vondst van verdachte spullen. Dat meldt de politie.

De eigenaar van de winkel vertrouwde de spullen niet en schakelde de politie in. Die heeft onderzoek gedaan en constateerde dat er niets aan de hand was. ‘Gezien de tijdsgeest gaan we voorzichtig om met zulke verdachte situaties, gelukkig is het allemaal goed afgelopen’, aldus een woordvoerder.

Het bleek uiteindelijk om een accu te gaan, volgens een woordvoerder was het geen product van de winkel zelf. In totaal is de Action een uur dicht geweest.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten