Zonnige Zomerconcerten in de tuin van kasteel Middachten

Foto: Martin de Jongh

De Steeg – De tuin van Middachten is net als voorgaande jaren weer het decor voor vijf heel gevarieerde concerten. Ernst Daniel Smid, Fay Lovsky, Mazzeltov, Franse klassiekers en twee pianisten zullen in juli een optreden geven op vijf zondagochtenden.

Op zondag 2 juli zal Mazzeltov optreden samen met  zangeres Rolinha Kross. Op 9 juli komen Fay Lovsky & Arther Ebeling, beide lang geleden beroemd als popartiest.

Zondag 16 juli komen Charlotte Haesen en het Tobalita Strijkkwartet langs en een week later Ernst Daniel Smid & the Four Baritones. Dat betekent popmuziek, klassiek, jazz, moderne muziek en misschien wel opera. En op zondag 30 juli komen Mike del Ferro vs Jeroen van Veen op de piano hun liefde voor de muziek laten horen.

Alle concerten beginnen om 11.30 uur. De tuin is te bereiken via Landgoed Middachten 3 in de Steeg. Kaarten kosten 12,50 in de voorverkoop en te bestellen via www.cultuurbedrijfriqq.nl.