Streeknieuws

Automobilist rijdt door na aanrijding fietser in Velp

Foto: Facebook politie Velp

VELP – Een automobilist is woensdagmiddag doorgereden na een aanrijding met een fietser in Velp. Het ongeval gebeurde op de kruising met de President Kennedylaan en de Waterstraat.

Volgens de politie is de auto na de aanrijding niet gestopt en via de Waterstraat in de richting van de Larensteinselaan gereden. Het gaat om een nieuw type grijze Nissan Micra. Door de klap mist de auto de rechter spiegelkap.

De fietser raakte gewond en werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Zij maakt het naar omstandigheden goed. De politie hoopt op tips.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten