Verenigingen

Thomassen mannenkoor zet Cas de Vaal in het zonnetje

Foto: Thomassen mannenkoor

RHEDEN – In maart 1992 werd Cas de Vaal lid van het Thomassenmannenkoor en ging zingen als tweede bas. Na 2 jaar werd Cas ook bibliothecaris voor het koor. Na vele jaren het werk als bibliothecaris te hebben gedaan,  heeft Cas onlangs het stokje onlangs over gedragen aan  Joop  Kamphuis. Afgelopen week is Cas benoemd als lid van verdienste.

Na het jaarlijkse optreden van het koor in de hervormde kerk in Rheden werd Cas in het zonnetje gezet door de voorzitter Louis Schennink. Hij spelde hem de gouden speld van de K.N.Z.B voor het 25 jarig lidmaatschap van de bond , en overhandigde hem de  bijbehorende oorkonde.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten