Streeknieuws

Auto in Doesburg volledig verwoest door brand

Foto: Facebook brandweer Doesburg

DOESBURG – Een geparkeerde auto in Doesburg is in de nacht van donderdag op vrijdag in brand gevlogen. Dat gebeurde op de Veste.

De brandweer kreeg rond 02.30 uur een melding van de brand. Die heeft het vuur geblust.

Over de oorzaak van de brand is niets bekend. De politie doet daar onderzoek naar.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten