Verenigingen

Ki-zomerwandelingen van Ons Raadhuis

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

VELP – Heeft u ook zo’n zin in een wandeling in park Beekhuizen of bij kasteel Biljoen? Ook al loopt u met een rollator of bent u bang om te vallen? Maak dan een wandeling onder leiding van Ki-docente Christiane Bahr. 

Met speelse balans- en stabiliteitsoefeningen tijdens het wandelen zorgt zij er voor dat u samen met anderen een veilige en gezellige wandeling maakt. Zij doet dat op alle maandagen in juli van 10.00 tot 11.30 uur.

Bij mooi weer start de groep buiten Ons Raadhuis en dat zal geregeld worden met (eigen) auto’s. Kijk voor meer info op www.onsraadhuis.com.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten