Streeknieuws

Naaktstrand Rhederlaag tijdelijk gesloten door Dreamfields

Foto: Studio Rheden

LATHUM – Het naaktstrand op recreatiegebied Rhederlaag bij Lathum zit sinds zondag een kleine twee weken dicht. Dit komt door het festival Dreamfields.

Niet alleen tijdens het festival zelf op zaterdag 8 en zondag 9 juli is het naturistenstrand dicht, maar ook tijdens op- en afbouw van het festival. De opbouw begint zondag 2 juli al. Pas op donderdag 13 juli gaat het strand weer open.

De voorgaande jaren kon het naaktstrand in beperkte mate nog wel gebruikt worden tijdens het op- en afbouwen, maar de organisatie heeft voor een nieuwe terreinindeling gekozen en daardoor is het dit jaar niet meer mogelijk.

Ook het Barschestrand is in deze periode niet te gebruiken. Zonaanbidders kunnen wel terecht op de andere stranden zoals de Noordoever en de Giese Kop.

Naturisten zullen moeten uitwijken naar Bussloo in Voorst of Stroombroek in Braamt bij Doetinchem.

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten