Verenigingen

Lange dagwandeling rond Rosendael: voor wandelaars met een lange adem

Foto: Dies Goorman

ROZENDAAL – De boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen organiseert op woensdag 12 juli een lange dagwandeling rond landgoed Rosendael. U loopt met de boswachter mee door het buitengebied van Rosendael.

Tijdens deze wandeling maakt u kennis met het terrein dat vroeger behoorde tot de heerlijkheid Rosendael. Wist u dat dit ca. 10.000 ha bestreek?

U komt langs verschillende markante punten in het terrein zoals de Beekhuizense Beek, oude gebouwen, heidevelden en zandverstuivingen, de idyllisch gelegen begraafplaats en natuurlijk de brandtoren.

De start is om 10.00 uur op de parkeerplaats bij kasteel Rosendael en duurt ongeveer 6 uur over een afstand van 15 km. Reserveren niet nodig, maar je moet wel minimaal 12 jaar oud zijn.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten