Streeknieuws

Dierense Speeltuin Vereniging: skelterbaan dicht zonder nieuwe vrijwilligers

Foto: Pixabay

DIEREN – Als er geen nieuwe buitenmedewerkers komen moet de Dierense Speeltuin Vereniging, voor het eerst in 39 jaar, op bepaalde dagen de skelterbaan sluiten

De vereniging is al een tijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers, maar die melden zich niet. De huidige vrijwilligers betreuren dit ten zeerste maar zonder nieuwe mensen kunnen bepaalde  attracties niet open.

Het gaat om de volgende dagen: zaterdag 5 augustus de hele dag, vrijdag 18 augustus de middag en vrijdag 18 augustus de hele middag. De speeltuin is dan wel open maar er kan geen gebruik gemaakt worden van de skelterbaan.

Nieuwe vrijwilligers kunnen zich per e-mail melden op: info@dierensespeeltuinvereniging.nl

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten