Streeknieuws

Koe loopt bloedneus op na botsing met trein

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

DIEREN – Een trein tussen Dieren en Zutphen heeft maandagmiddag een koe aangereden. Het beest had alleen een bloedneus opgelopen.

De botsing gebeurde ter hoogte van de Windheuvelstraat in Brummen. Na de botsing is de koe weer terug naar de wei gebracht en konden de treinen weer rijden. Het treinverkeer heeft ongeveer een half uur stilgelegen.

Het is niet bekend hoe de koe op het spoor is gekomen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten