Streeknieuws

Oud-profwielrenner Maarten Tjallingii terug op Posbank met Expeditie Junior

Foto: Omroep Gelderland

RHEDEN – Vorig jaar veroverde Arnhemmer Maarten Tjallingii op de Posbank in Rheden de blauwe bergtrui in de Ronde van Italië. Zondag was hij weer terug met het evenement Expeditie Junior.

Met kinderen tussen de 5 en 14 jaar beklom Tjallingii de Zijpenberg zo vaak mogelijk voor het goede doel Orange Babies. De actie bracht 12.726 euro op. Orange Babies is een stichting met als voornaamste doel het helpen van zwangere vrouwen met hiv en hun baby’s in Afrika.

Doel van het jaarlijks terugkerende evenement Expeditie Junior is dat kinderen spelenderwijs in aanraking komen met fietsen en wielrennen. Daarnaast fietsen ze voor hun eigen gezondheid en die van de kinderen in Afrika.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten