Verenigingen

Muur aan het Ericaplein in Dieren krijgt een kleurtje

Foto: Google Maps

DIEREN – RIQQ wil de muur aan het Ericaplein laten beschilderen. Daarom wordt de wijkbewoners gevraagd mee te denken. Het cultuurbedrijf vraagt iedereen die interesse heeft een plan in te dienen. Hoe moet de muurschildering aan het Ericaplein eruit zien?

Op 13 juli organiseert RIQQ een informatieavond om 19.30 in Theothorne en gaat dan in gesprek met de bewoners over een origineel plan voor deze muur.

Bewoners was al eerder gevraagd mee te denken. Daarvoor organiseerde RIQQ een crowdfunding actie die de gemeente heeft verdubbeld. Inmiddels is er ook al een proefschildering gemaakt.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten