Verenigingen

Zomerstop voor Loket Vrijwilligerswerk in gemeente Rheden

Foto: Buurthuis de Poort

RHEDEN – Het Loket Vrijwilligerswerk gaat op vakantie. In de periode van 17 juli tot en met 11 augustus worden geen inloopspreekuren van het Loket vrijwilligerswerk gehouden in Velp, Rheden en Dieren.

Tussen half juli en half augustus vervallen de spreekuren in buurthuis De Poort, dorpshuis Willem de Zwijger en multifunctioneel centrum De Oase.

In Velp en Rheden vervalt het spreekuur op de woensdagen 19 en 26 juli en 2 en 9 augustus en in Dieren is de zomerstop op de vrijdagochtenden van 21 en 28 juli en op 4 en 11 augustus.

Kijk voor meer info op de website www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/rheden

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten