Verenigingen

Boeken- en Kunstmarkt op Landgoed Middachten

Foto: Kasteel Middachten

DE STEEG – Henk Steinvoort organiseert op zondag 16 juli, na de succesvolle edities van 2015 en 2016, voor de derde keer, een Boeken- en Kunstmarkt in het parkgedeelte van Kasteel Middachten in De Steeg.

Tussen 10.00 uur en 17.00 uur is de markt geopend en zullen ongeveer 50 standhouders uit heel Nederland hun tweedehands boeken en antiquariaat aanprijzen. De Boeken – en Kunstmarkt is voor iedereen gratis toegankelijk.

Naast de markt is het kasteel deze zondagmiddag ook te bezoeken. Om 13.30 en 15.00 uur is er een rondleiding. De tuin is geopend tot 16.30 uur,

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten