Streeknieuws

Verkeershinder Daalhuizerweg en Nordlaan in Velp

Foto: Studio Rheden

VELP – De gemeente Rheden start maandag 17 juli met voorbereidende werkzaamheden voor het vernieuwen van de Arnhemsestraatweg, Daalhuizerweg en Nordlaan in Velp.

De wegen en riolering zijn volgens de gemeente in slechte staat. Er komt een rotonde op het kruispunt en er worden nieuwe fietspaden aangelegd.

De werkzaamheden starten bij het kruispunt Arnhemsestraatweg – Daalhuizerweg met het verwijderen van 4 bomen in de tuin van de appartementenflat.

De kapwerkzaamheden van 38 bomen starten op 24 juli. Het gaat om een deel van de bomen langs de Nordlaan en de Daalhuizerweg.

Vanaf 21 augustus beginnen de nutsbedrijven met het verleggen van kabels en leidingen in de Nordlaan en de Daalhuizerweg. Tijdens deze werkzaamheden is de Nordlaan een aantal weken afgesloten. De werkzaamheden duren tot begin december.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten