Streeknieuws

Dames voetbalteam België in de Roskam en bij SC Rheden

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Het EK voetbal 2017 begint dit weekend in Nederland. Het damesteam van België verblijft in Hotel de Roskam(Sandhotel) in Rheden. Met een eigen EK bus worden de dames met begeleiding elke keer naar het trainingscomplex gebracht.

Bij SC Rheden werd vrijdagavond voor een half uur een vrije training gehouden voor supporters en de pers. Daarna ging het hek op slot en werd met plastic het zicht onttrokken voor de toeschouwers.

De Belgische dames spelen in de poule van Nederland en Noorwegen en Denemarken. De finale is 6 augustus in Enschede. De KNVB schat dat er ruim 200.000 bezoekers komen kijken naar het toernooi.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten