Verenigingen

Hoorcolleges over politiek voor vijfenvijftigplussers

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

Dieren- In de Bibliotheek in Velp zijn van 9 tot en met 30 augustus op vier opeenvolgende woensdagochtenden hoorcolleges over politiek te volgen. Studenten geven dan vanuit de stichting ‘Oud Geleerd, Jong Gedaan’ interactieve colleges aan mensen – voornamelijk vijfenvijftigplussers – die nog niet klaar zijn met leren.

Het thema van de vier hoorcolleges is: van pandadiplomatie tot nationale verkiezingen. De actuele politiek, achterliggende mechanismen, Trump, feminisme, de Tweede Kamer en de Brexit worden besproken.

De hoorcolleges duren van 10.00 tot 11.30 uur. Deelname: € 5,00. De hoorcolleges maken deel uit van de Zomerschool van de Bibliotheek Veluwezoom.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten