Verenigingen

Bingoballetjes gaan weer rollen in De Oase in Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – Het Inloophuis houdt zaterdag 22 juli een bingo in de Oase in Dieren. Onder de naam Inloop Bingo is er een gezellige avond waarbij het Inloophuis voor de borrelhapjes zorgt.

Deelname aan de bingo kost deze keer 5.50 euro. maar hiervoor krijgt u wel 10 bingokaarten. Behalve aan de bingo kunt u ook meedoen aan de verloting. Zowel de bingo als de verloting hebben als hoofdprijs een boodschappenpakket van vijftig euro.

De bingo aan het Ericaplein 1 in Dieren begint om 20.00 uur. De Oase is open vanaf 19.30 uur.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten