Streeknieuws

Breekijzer, schroevendraaiers en handschoenen zijn verdacht

Foto: politie Velp

VELP – De politie heeft in Velp drie mannen aangehouden, omdat ze allerlei verdachte spullen in de auto hadden liggen. Agenten stuitte op het drietal tijdens een controle in de nacht van zondag op maandag.

In de wagen lagen onder meer een breekijzer, schroevendraaiers en handschoenen. De politie denkt dat de spullen gebruikt kunnen worden bij een inbraak en daarom werden de drie aangehouden.

De drie mannen komen uit Almere. Zij zijn naar het politiebureau gebracht voor verder onderzoek.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten