Streeknieuws

Het Dorpshuis in Rheden genomineerd voor Dorpshuis van het jaar

Foto: Facebook Dorpshuis Rheden

RHEDEN – Het Dorpshuis in Rheden is één van de genomineerde dorpshuizen voor de titel het Dorpshuis van het jaar 2017 van Omroep Gelderland.

Dinsdagochtend stond een cameraploeg van Omroep Gelderland, samen met Angela Krüger,  ineens in het Dorpshuis om de nominatie bekend te maken.

Tussen oktober en december zendt de omroep acht afleveringen uit over de zes finalisten. Als onderdeel van de strijd moeten de vrijwilligers het Dorpshuis van zijn beste kant laten zien. De opnames zijn in de nazomer gepland.

De winnaar krijgt een bedrag van 2.500 euro en een eindfeest ter  waarde van 3.000 euro

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten