Verenigingen

Lindenhout zoekt pleegouders voor het weekend

Foto: Pixabay

RHEDEN – Jeugdzorgorganisatie Lindenhout heeft een aantal pleegkinderen, die op een weekend-vakantiepleegzorgplaatsing wachten. Lindenhout is speciaal voor kinderen en jongeren die even in de knel zitten. Lindenhout heeft te weinig plekken en doet daarom deze oproep.

Op dit moment zijn er geen nieuwe weekendvakantiepleeggezinnen die zich hiervoor aanmelden. Er wachten ook pleegkinderen op pleegzorgplaatsingen voor zolang als nodig en ook daar zoekt Lindenhout nieuwe pleegouders voor.

Wilt u Lindenhout helpen, dan nodigt jeugdzorg u graag uit voor een kop koffie bij één van de maandelijkse informatieavonden om voorgelicht te worden over wat pleegzorg inhoudt. Kijk voor meer info op Lindenhout.nl

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten