Streeknieuws

Politie zoekt man in sportieve auto na mogelijke babbeltruc

Foto: Pixabay

VELP – De politie zoekt een man in een sportieve witte Volvo. De man wilde volgens de politie vorige week donderdag mogelijk een bejaarde vrouw in Velp oplichten.

De vrouw woont in een flat aan de Aalscholversingel in Velp. Er werd bij haar die donderdag tegen middernacht beneden aangebeld. De bewuste man vertelde dat hij een pakketje kwam bezorgen, maar de bewoonster vertrouwde het niet en deed niet open.

Een dag eerder heeft vermoedelijk dezelfde man aangebeld met een vraag over gas en electra. Ook toen opende de bewoonster de deur niet.

De bewoonster zag de man wegrijden in een sportieve witte Volvo. De politie hoopt dat iemand tips heeft over de man en de auto.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten