Verenigingen

IJsselfeest op 18 en 19 augustus in Dieren

Foto: Omroep Gelderland

DIEREN –Dit jaar zal het IJsselfeest plaatsvinden op vrijdag 18 en zaterdag 19 augustus. De voorbereidingen van het IJsselfeest zijn inmiddels in volle gang. Op vrijdag avond draait Ferry Somogyi, bekend van ‘Goede tijden, slechte tijden’ op het IJsselfeest. En op zaterdag komt Bram Boender uit Dieren, bekend van Idols, optreden. 

Andere artiesten die vrijdag op het IJsselfeest optreden zijn DJ Kevin uit Dieren en Feest DJ’s Laurens & Joost (Korenmarkt Arnhem). Op zaterdag 19 augustus treden op DJ Kevin (Dieren), Bram Boender(Idols), de Popgunnn band en Soultrain met DJ Patricia (Korenmarkt Arnhem).

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten