Streeknieuws

Doodzieke Brent (8) uit Dieren wil kaartjes op laatste verjaardag

Foto: Facebook Stichting Brent

DIEREN – Brent Geven is acht jaar oud en komt uit Dieren. De jongen kreeg vorige week te horen dat hij ongeneeslijk ziek is. Hij heeft neuroblastoom, een agressieve vorm van kanker die vooral voorkomt bij kinderen.

Zijn ouders schrijven op Facebook: ‘Verslagen en verdrietig zijn we…… En zo ontzettend stil. De neuroblastoom is explosief toegenomen. Met daar aan toegevoegd dat de aankomende verjaardag wel een zijn laatste kan zijn……. Ergens hopen we op een wonder maar de wereld ziet er steeds grauwer uit.’

Volgende week vrijdag, op 28 juli, is Brent jarig en dit zal waarschijnlijk zijn laatste verjaardag zijn. Zijn ouders willen daar een onvergetelijke dag van maken en doen aan iedereen de oproep om een verjaardagskaartje naar Brent te sturen. De jongen houdt onder meer van Pokémon en husky honden.

Het adres om een verjaardagskaartje naar Brent te sturen:

Brent Greven
Fazantlaan 17
6951 JJ Dieren

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten