Streeknieuws

Buurtpreventie via WhatsApp begonnen in Dieren Noordwest

Foto: Facebook politie Dieren

DIEREN – Met de onthulling van vijf borden in de wijk Dieren Noordwest is donderdag de buurtpreventie via WhatsApp begonnen. Eén van de borden, op de hoek van de Admiraal Helfrichlaan met de Zeemanlan, werd officieel onthuld door burgemeester Petra van Wingerden.

Met de borden moet duidelijk worden dat de bewoners van de wijk lid zijn van een WhatsApp-groep. ‘Door het gebruik van WhatsApp kunnen bewoners verdachte situaties op een veilige manier signaleren en aan elkaar doorgeven. In een spoedeisende situatie wordt altijd de politie gebeld’, meldt de gemeente.

In de gemeente Rheden zijn inmiddels ongeveer 35 buurtpreventieteams actief. Wie meer informatie wil over het buurtpreventieteam Dieren Noordwest kan mailen naar: buurtpreventie.dnw@gmail.com

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten