Verenigingen

Goochelen op de Pinkenberg in Velp

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

VELP – In de vakantie gebeurt er altijd wat op woensdagmiddag in Openluchttheater de Pinkenberg. Alfredo Lorenzo presenteert ondanks zijn jeugdige leeftijd een eigen magic act met manipulatie en zweven. Circus Etoile start woensdag 26 juli om 14.00 uur.

In 2014 was Alfredo de 2e Nederlands kampioen goochelen voor junioren. Alfredo’s droom is om net als zijn familie met zijn acts over de hele wereld op te treden.

Bij slecht weer wordt de voorstelling verplaatst naar Sporthal de Hangmat in Rheden. Kaartjes zijn te reserveren op www.depinkenberg.nl.

Foto: Pinkenberg

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten