Verenigingen

Hoogbegaafde pianisten spelen in De Oude Jan in Velp

Foto: Velp voor Oranje

VELP – Hoogbegaafde pianotalenten spelen tussen 23 juli en 6 augustus in het Romaanse kerkje ‘De Oude Jan’ in Velp. In die periode wordt in de Duitse stad Kleef het internationale ‘Euregio Rijn-Waal Studentenfestival’ georganiseerd. De deelnemers die hun talenten komen tonen komen uit negen verschillende landen.

Voor het vierde jaar is ‘De Oude Jan’ aan de Kerkstraat 56 in Velp één van die uitgekozen podia waar pianotalenten zich ’s avonds aan het publiek tonen om podiumervaring op te doen.

De pianorecitals zijn allemaal gratis toegankelijk.  De aanvang voor alle concerten is 20.00 uur. De entree is gratis. Kijk voor het volledige programma op Vriendenvandeoudejan.nl

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten