Streeknieuws

Auto ramt politiewagen in Rheden: agent naar ziekenhuis

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Een politiewagen is donderdagavond in Rheden geramd door een auto die niet meer op tijd kon remmen. Een agent is naar het ziekenhuis gebracht.

De botsing gebeurde rond 21.30 uur op de kruising van de Arnhemseweg en de Wethouder Winterinkstraat. De politiewagen kwam vanaf de Arnhemseweg, toen een auto van links naderde. De auto knalde vol tegen de zijkant van de politiewagen.

De agent die de politiewagen bestuurde, is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten