Verenigingen

Wachtlijst voor Posbank Cross-Duathlon

Foto: Posbank Cross-Duathlon

VELP – Inschrijven voor de Posbank Cross-Duathlon is niet meer mogelijk. Inmiddels hebben zich 343 atleten verzekerd van een startbewijs voor deelname op zaterdag 30 september. Er is wel een wachtlijst opgesteld voor deelnemers die achter het net hebben gevist.

Op de deelnemerslijst staan diverse topatleten waaronder Linda Van Vliet, Dieuwertje Poort, Riika Vreeswijk-Kelja, Hendrik Venema, Nick van Tol, Jeroen Brands, Ferdinand Oldeman en de Belg Willem Dierckx.

De eerste groep start om 11:00 uur met de korte afstand bestaande uit 4,5 km trailrun, 10 km mtb en afsluitend 2 km trailrun.

De lange afstand (7 km trailrun, 21 km mtb, 3 km trailrun) start om 12:30 uur op het terrein op van scoutinggroep de Markesteen bij Buitenplaats Beekhuizen te Velp.

Foto: Posbank Cross-Duathlon

Scoutinggroep de Markesteen zorgt voor de catering en de vrijwilligers langs het wedstrijdparcours. Maar er zijn nog een aantal vrijwilligerstaken vacant. Aanmelden kan via Posbankcrossduathlon.nl.

Foto: Posbank Cross-Duathlon

Foto: Posbank Cross-Duathlon

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten