Streeknieuws

Politie in Velp zoekt fietsendief in bloemetjesshirt

Foto: Facebook politie Velp

VELP – De politie zoekt een fietsendief met een bloemetjesshirt in Velp. Ook de eigenaar van de fiets wordt nog gezocht. Ondanks de inzet van Burgernet heeft de politie de man vrijdag niet kunnen vinden.

De politie had vrijdag een melding gekregen dat een man een fiets met een doorgeslepen slot bij een pand aan de Zuider Parallelweg in Velp had neergezet. Aangezien de politie het vermoeden had dat de man zou terugkomen bleef een agent de fiets in de gaten houden.

Uiteindelijk kwam de man inderdaad terug en stapte op de fiets. De achtervolging werd ingezet, maar de politie wist de man niet aan te houden. De fietser is via de Alexanderstraat, Kerkallee naar de IJsselstraat gefietst. Agenten troffen daar de fiets in een achtertuin aan.

De man had een blanke huidskleur, maar was wel zonnebankbruin. Hij heeft een smal postuur, droeg een spijkerbroek en een opvallend bloemetjesshirt. De politie hoopt op tips. De politie meldt dat er beelden van de man zijn.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten