Streeknieuws

Brandweer rukt massaal uit voor brand in centrum van Doesburg

Foto: Martin de Jongh

DOESBURG – De brandweer rukte zaterdagavond massaal uit voor een melding brand in het oude centrum van Doesburg. In een pand aan de Philippus Gastelaarsstraat had een bloembak vlam gevat.

De brandweer van Doesburg, Rheden en Dieren waren opgeroepen omdat het pand midden in het oude Doesburg staat met veel historische panden. Echter waren de buren al toegesneld om het vuurtje te doven in het pand dat verbouwd wordt.

De brandweer heeft nog een controle gedaan. De mensen op de terrassen konden blijven zitten. Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk geworden.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten