Streeknieuws

Hulpdiensten rukken uit na melding gaslekkage in Velp

Foto: Martin de Jongh

VELP – De hulpdiensten werden zondagmiddag met spoed opgeroepen voor een gaslekkage in Velp, bij het pompstation aan de Larensteinselaan. De omgeving werd meteen door de politie afgezet. Hierdoor moest het verkeer moest even een andere weg zoeken.

Maar niet iedereen luisterde naar de politie. Eén  auto reed voorbij de afzetting van de brandweer en politie op het pompstation af. Daar kreeg de automobilist een flinke uitbrander van de politie, waarna hij kon omkeren.

Foto: Martin de Jongh

Niet veel later bleek dat er geen gaslek was. Diverse metingen gaven verder niks aan. Het verkeer kon na een half uur weer zijn weg vervolgen.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten