Streeknieuws

Politie vindt gestolen gouden ketting op intieme plek vrouw

Foto: politie Velp

VELP – De politie heeft een gestolen gouden ketting op een opmerkelijke plek teruggevonden. De ketting zat verstopt in de vagina van een vrouw.

De politie had vrijdag vier aanhoudingen verricht, nadat op de Rozendaalselaan in Velp een bejaarde vrouw was beroofd van haar gouden ketting. Kort daarna werden een vrouw en drie mannen in een auto op de A12 bij Duiven aangehouden. Het ging om vier Roemenen van 18, 20, 36 en 40 jaar oud.

Na onderzoek in de auto vond de politie in een verborgen ruimte enkele sieraden, maar niet de bewuste ketting van de bejaarde vrouw.

De vier werden zondag uitgebreid onderzocht en de metaaldetector sloeg aan in de buurt van de vagina van de vrouw.

Na röntgenonderzoek in het ziekenhuis bleek daar een ketting verstopt te zijn. Nadat het sieraad uit de vagina van de vrouw werd gehaald bleek dat de ketting van het slachtoffer te zijn.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten