Verenigingen

Dorpswandeling in Ellecom op zondag 6 augustus

Foto: Jannie de Jong/IVN

ELLECOM – De Oudheidkundige Kring Rheden Rozendaal verzorgt dit jaar op zondagmiddag 6 augustus een dorpswandeling in Ellecom langs een aantal historische gebouwen. De wandeling van ruim 2 uur start om 13.00 uur.

De start van de wandeling is bij de parkeerplaats ‘Sterrebos’, tegenover De Peerdestal.

Jan Jansen zal als gids eerst iets over het ontstaan en de ontwikkeling van Ellecom vanaf circa 1800 vertellen en vervolgens de wandeling leiden langs belangrijke en beeldbepalende monumenten.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten