Streeknieuws

Rheden heeft minder inwoners, Rozendaal juist meer

Foto: Studio Rheden

DE STEEG – Het aantal inwoners van de gemeente Rheden blijft dalen. Het afgelopen half jaar stonden er 156 minder mensen in deze gemeente ingeschreven, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Daarmee daalde het aantal inwoners  met 0,4 procent.

Rozendaal zag juist het aantal inwoners stijgen met 2,3 procent. Dit komt met name door de bouw van de nieuwe wijk op De Del. Het inwonertal steeg met 35.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten