Streeknieuws

Boot botst tegen krib op de IJssel bij Doesburg

Foto: Martin de Jongh

DOESBURG – Een boot op de IJssel bij Doesburg is woensdagochtend in de problemen gekomen. De boot botste tegen een krib.

Op een foto op Twitter is te zien dat de boot bij een krib bij Doesburg ligt. De boot ligt met de zijkant onder water.

Hulpdiensten zijn ter plaatse om het water uit de boot te pompen. Over de omvang van de schade is nog niets bekend. Zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten