Verenigingen

IVN Oost-Veluwezoom organiseert excursie nabij De Steeg

Foto: Jannie de Jong IVN

DE STEEG – IVN Oost-Veluwezoom organiseert op zondag 20 augustus een excursie nabij De Steeg. De start is om 14.00 uur op de parkeerplaats de Lappendeken, aan de Diepesteeg / Beekhuizenseweg.

In deze gecombineerde wandeling gaat de excursie door een bos met metershoge varens en eindigt bij de bloeiende heide. Varens behoren tot de eerste planten die op onze aarde voortkomen. Ze bestaan al miljoenen jaren.

De excursie duurt ongeveer 2 uur. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis. Kijk voor meer info op www.ivnoostveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten