Verenigingen

Loket Vrijwilligerswerk gaat weer open

Foto: Pixabay

RHEDEN – Het ‘Loket Vrijwillige Inzet & Sociale Activering’ opent na de zomerstop weer de deuren voor de inloopspreekuren. Voor vragen over vrijwilligerswerk kunt u weer terecht in Velp, Dieren en Rheden.

De spreekuren zijn in Velp op woensdag van 9 tot 12 uur in buurthuis De Poort. In Rheden op woensdag van 13.30 tot 16 uur in dorpshuis Willem de Zwijger en in Dieren op vrijdag van 9 tot 12 uur in Mfc De Oase.

Ook Studio Rheden zoekt nog vrijwilligers op de redactie en bij de radio. Interesse, kijk even hier en stuur een mail naar redactie@StudioRheden.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten