Streeknieuws

Noorder Parallelweg in Dieren dicht voor bouw parkeergarage

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

DIEREN – De Noorder Parallelweg, tussen de Harderwijkerweg en de Koningin Julianalaan, in Dieren is sinds maandag in beide richtingen afgesloten.

De weg wordt opengebroken en dit is volgens de gemeente Rheden nodig als voorbereiding op de bouw van de nieuwe parkeergarage bij het station. Het verkeer wordt omgeleid via borden.

Vanaf 11 september gaat aannemer Ballast Nedam beginnen met de bouw van de parkeergarage aan de noordkant van het station. Als alles volgens plan verloopt, kan de parkeergarage in het voorjaar van 2018 gebruikt worden.

Met de parkeergarage hoopt de gemeente Rheden dat de parkeeroverlast in de omgeving tot het verleden behoort.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten