Streeknieuws

Dinie en Paulien uit Dieren doen mee aan tv-programma bij Net5

Foto: Net5

DIEREN – Dinie en Paulien uit Dieren mogen dit jaar ook meedoen aan het realityprogramma ‘House Rules NL’, gepresenteerd door Daphne Bunskoek. ‘House Rules NL’ is vanaf 26 september elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op Net5.

In dit tv-programma verbouwen vijf koppels elkaars huis aan de hand van vooraf opgestelde ‘huisregels’. Het is aan de koppels om deze regels zo goed mogelijk te interpreteren.

Dinie en Paulien strijden in het klusprogramma om de hoofdprijs die bestaat uit twee jaar hypotheekvrij wonen. Naast Dinie (41) & Paulien (34) uit Dieren doen er ook koppels mee uit Arnhem, Haarlem, Amsterdam en Haarlem.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten