Verenigingen

Volg circus- dans- en theaterles tijdens open huis Studio26

Foto: Studio26

VELP – Het is van 4 tot en met 9 september open huis bij Studio 26. Altijd al een les moderne dans willen volgen of nieuwsgierig naar circuslessen? Ga dan eens kijken bij Studio26. Iedereen kan op die dagen meedoen met alle regulieren dans-, theater- en circuslessen van Studio26.

Tijdens het open huis zijn niet alleen de lessen in het gebouw van Studio26 in Velp openbaar. Er worden ook lessen gegeven in Dieren en Arnhem.

Aanmelden voor de lessen is niet nodig. De muzieklessen zijn niet openbaar, voor deze lessen kan een vrijblijvende proefles aangevraagd via www.studio26.nl.

Foto: Studio26

Foto: Studio26

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten