Streeknieuws

Politie zoekt getuigen van brand in speeltuin in Rheden

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – De politie zoekt mensen die iets gezien hebben of meer weten van de brand in de speeltuin van de Gasthuisbouwing in Rheden. Zaterdagavond werd een speeltoestel in brand gestoken.

Buurtbewoners hoorden de kinderen om 21.45 uur met lawaai in de speeltuin en waren weer snel vertrokken. Plotseling roken de buurtbewoners brandend rubber en sloegen in de speeltuin de vlammen omhoog.

De brandweer werd gebeld, maar de buurtbewoners wisten met een spuitende tuinslag het vuur zelf te blussen. De brandweer bluste na omdat het rubber bleef smeulen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten