Streeknieuws

Nieuwe trend? Mobiele hennepboxen in Velp ontdekt

Foto: politie Velp

VELP – De hennepkwekerij die dinsdag werd ontdekt op industrieterrein De Beemd in Velp zag er opmerkelijk uit. In een loods stonden twee mobiele hennepboxen. Dat meldt de politie een dag later.

De boxen waren van hout gemaakt en stonden op een wagen. In één van de boxen stonden hennepstekken in potjes. Volgens de politie ging het om een kleine hennepkwekerij.

De planten en apparatuur zijn in beslag genomen en worden vernietigd. Er zijn nog geen verdachten aangehouden, meldt de politie. Dinsdag meldde de wijkagent wel dat er tegen de eigenaar van de loods proces-verbaal is opgemaakt.

Foto: politie Velp

Foto: politie Velp

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten